powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΕΝΙΑΙΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

1 ΣΧΟΛΙΑ
Επί τη ευκαιρία της εισαγωγής του baseball στο στοίχημα θυμήθηκα την πρόταση που εδώ και πολύ καιρό  αρκετοί συνάδελφοι έχουν κάνει για την αλλαγή της μορφής του κουπονιού και την καθιέρωση αυτού που λέγεται ΕΝΙΑΙΟ ή ΜΕΙΚΤΟ κουπόνι.
Η ιδέα είναι απλή.
Ευφυής στη σύλληψη και πανεύκολη στην υλοποίησή της.
Οι αγώνες ή τα γεγονότα να μην εμφανίζονται όπως σήμερα ταξινομημένα κατά άθλημα.
Δηλαδή στις κεντρικές σελίδες το ποδόσφαιρο, σε δευτερεύουσες το μπάσκετ και κάτι τένις και φόρμουλες στριμωγμένα σε κάποια γωνία στις παραπίσω σελίδες που χρειάζεσαι αρκετή υπομονή για να τα εντοπίσεις.
Οι αγώνες και τα γεγονότα λοιπόν να εμφανίζονται με βάση την ώρα διεξαγωγής τους.
ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ.
Στο σημερινό κουπόνι δηλαδή κάπου εκεί μεταξύ του Δανέζικου αγώνα που αρχίζει στις 3:00 και των αγώνων της Β' Γερμανίας που αρχίζουν στις 4:30 να εμφανίζεται ο αγώνας της φόρμουλα 1 που γίνεται  στο Νίρμπουργκινγκ. Είναι σίγουρο ότι θα το δουν περισσότεροι παίκτες και θα παιχτεί πολύ περισσότερο.
Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τους σημερινούς αγώνες του baseball και μετά τον αγώνα με κωδικό 282 μεταξύ ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ και ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ που αρχίζει στις 8:00 να αρχίσουν να εμφανίζονται οι αγώνες του baseball που αρχίζουν από τις 8:05 και με χρονική σειρά να συμπληρώσουν το κουπόνι.
Η ιδέα είναι βέβαιο ότι θα αυξήσει τα παιζόμενα ποσά και είναι τόσο εύκολη στην εφαρμογή της που απορεί κάνεις γιατί οι υπεύθυνοι του ΟΠΑΠ αδιαφορούν.
Δεν θέλω να προχωρήσω παραπέρα τη σκέψη μου για τους λόγους που αδρανεί το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας, αν και οι αφορμές που μας έδωσαν είναι ΠΟΛΛΕΣ.
Ελπίζω λοιπόν από το επόμενο κι όλας κουπόνι να δούμε την ευεργετική αυτή αλλαγή.
ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!!!!!
Οι μικρές μικρές παρεμβάσεις είναι αυτές που θα δώσουν ώθηση στο Στοίχημα  


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ


ΕΝΙΑΙΟ (ΜΕΙΚΤΟ) ΚΟΥΠΟΝΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 17/7/2011